Om MTB Rental harzen

Vi er en cykeludlejningsvirksomhed, som er baseret i Harzen i Tyskland -men vi er meget mere end det – vi er cykelentusiaster, med en dyb kærlighed for Harzen’s omgivelser, som opfylder enhver form for eventyrlyst – uanset om du er til E-biking eller mountain biking.

CYKELUDLEJNING UDEN BESVÆR

Som et datterselskab til MTB Travels (Europas førende mountainbike rejsearrangør), er vi blevet opmærksomme på, at en del turister og cykelentusiaster finder det særligt besværligt at tage alene på cykelture her i Harzen. Enten skulle de kæmpe med at få bragt cyklen med eller også måtte de finde sig i en middelmådig udlejningscykel. For at imødekomme kravene, valgte vi at starte vores egen udlejningsvirksomhed – MTB Rental-Harz. Ved at gøre det, har vi gjort det nemt for alle at tage på cykeltur i det skønne Harzen.

FÅ EN SPRIT NY CYKEL TIL DIN CYKELTUR

Vores udvalg af mountainbikes og E-bikes er topførende, og vi fornyer alle vores cykler hver sæson. Hvilket praktisk talt betyder at du vil komme til at cykle på en sprit ny cykel, og vores cykelmekanikere vil klargøre cyklerne til hver tur.